• Stan
 • 42-109 m2
 • 1-3
 • 1-3
 • R1916-3

Opis nekretnine

Na samom ulazu u Porto Montenegro s Jadranske magistrale, Boka Place se gradi na prirodnom platou, odakle se pruža sjajan panoramski pogled na nautičko naselje, rivijeru i akvatorijum zaliva Boke Kotorske.

O nekretnini:

Najnoviji kvart kreiran je da pruži dom tokom ljeta ili cijele godine i bazira se na temeljima savremenog načina života, uz brojne restorane i šoping sadržaje, atraktivni bioskop, pop-up galerije, auto showroom itd. 

Boka Place je mjesto internacionalne zajednice, mjesto za odmor ili predah. Najnoviji konceptualni welness hotel SIRO, pod operativom globalnog lanca Kerzner International-a nudi prozračne hotelske i rezidencijalne jedinice, je mjesto za življenje i relaksaciju, i nudi sadržajan boravak za različite ukuse i potrebe.

To je atraktivan hub za moderan i urban način života za sve generacije gdje se prijatelji sreću, djeca igraju, a porodice žive i rastu. Ovdje se provode sadržajni dani isprepletani umjetnošću, ritualima ispijanja kafe u prijatnim razgovorima, s namjerom da se živi život na dobar i kvalitetan način za um i tijelo – osjećaj biti “kao kod kuće”. Bilo da je u pitanju odmor ili rad na sebi, ovdje ćete naći ponešto za svaki vaš instinkt ili raspoloženje. Nešto kao mala luka za vašu dušu, Boka Place je mjesto za odmor, ples, avanturu, sinhronizaciju sa sobom i rast.

S arhitektonskim dizajnom koji podstiče, usmjerava i čuva društvene aktivnosti, Boka Place njeguje trajne veze u zajednici. 

Središnji trg služi kao težište susjedstva i tačka je u kojoj se gradski život susreće na otvorenom; to je ono mjesto gdje se ljudi okupljaju oko interesantno rađenih fontana, u duboko ukorijenjenoj klimi zajedništva. Fluidnost prostora i njihova pametna integracija pruža stalan osjećaj slobode i svježeg vazduha, uz konstantan osjećaj pripadnosti. Arhitektonski dizajn Boka Place-a podstiče, vodi i usmjerava ka društvenim aktivnostima, a zatim i njeguje trajne veze u zajednici.

Životni prostori su puni prirodne svjetlosti - podjednako umiruju i podižu energiju prostora. Balkoni su okrenuti ka putanji sunčeve svjetlosti, pružajući impresivni pogled na vrevu nauitčkog naselja Porto Montenegro, horizonta ka ulazu u Bokokotorski zaliv. Funkcije fitnesa diskretno su ugrađene u arhitekturu, a tu su i bazeni i vrtne terase. 

Sve rezidencije mogu biti dio koncepta usluge M Residences, upravljanja i iznajmljivanja Vlasnici rezidencijalnih stanova uživaće u pristupu bazenu, teretani, sauni i parnim sobama SIRO hotela Hotelske i privatne rezidencije dio su kombinovane ponude studio apartmana, jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova i dupleksa. Dizajn sadrži prozore od poda do plafona Životni prostori pružaju impresivan pogled na nautičko naselje Porto Montenegro, akvatorijum zaliva Boke Kotorske, i na planinske masive Lovćena Svih pet zgrada imaju direktne veze s podrzemnim garažama i parkingom. 

SIRO 

SIRO 360° centar za vitalnost sadrži servisirane rezidencije, hotelske sobe, specijalizovane ponude za welness i stil života. 

240 ključeva u četiri zgrade, od kojih je 96 hotelskih soba i 144 servisirane rezidencijalne jedinice. Predvorje dvostruke visine, konceptualna hrana i piće, bar na krovu, interaktivni trgovi, jedinstvene retail jedinice i co-working prostori. Fitness klub sa visokim performansama odlikuje se potpisom oprema kao i studiji za vežbe, jogu i ples. Osim toga, konceptualni ‘experience box’ nudi inovativni način vježbanja. Wellness centar uključuje tretman za revitalizaciju sobe, infracrvenu saunu, flotacijski rezervoar, krioterapijsku sobu, skrovište za meditaciju i laboratoriju za oporavak. 20m dug bazen i jacuzzi sa otvorenim krovom na vrhu zgrade.

O lokaciji: 

Vjekovima je Boka Kotorska bila zaliv koji je opsluživao venecijanske brodove na njihovom putu prema Istoku. 

Nalazi se na pragu evropskih mora, ali je i kapija za Aziju - Crna Gora je jadranski dragulj sa 295km obale, divnim ostrvima i lukama. 

Uz jednostavan pristup tradicionalnim mediteranskim sinonimima za krstarenja kao što su Grčka i obližnji hrvatski arhipelag, nastavljaju da do danas predstavljaju popularnu destinaciju za jedriličare, ali i ljubitelje kruzinga.

Dodatne informacije: 

Vlada Crne Gore je osnovala Program investicijskog državljanstva za strance koji ekonomski doprinose državi. 

Program se nudi kvalifikovanim investitorima koji nakon kupovine nekretnine u Crnoj Gori, i određenog doprinosa crnogorskoj zajednici – donacija je namijenjena fondu crnogorske Vlade, koji je osnovan radi podrške infrastrukturi širom zemlji, dobija mogućnost apliciranja za crnogorsko državljanstvo. 

Crnogorskim državljanstvom korisnik programa dobija bezvizni pristup u 123 zemlje uključene u šengenski prostor, a ulaskom Crne Gore u EU članstvo do 2025. godine, imaće pravo na mnoštvo dodatnih pogodnosti.

Više detalja o nekretnini

 • Svrha: Prodaja
 • Sobe: 1-3
 • Kupatila: 1-3
 • Tip nekretnine: Stan
 • Status: U izgradnji
 • Namješteno: Nenamješteno
 • Površina nekretnine: 42-109 m2
 • Površina placa: 0 m2
 • Parking: Ne
 • Prva linija do mora: Ne
 • Pogled na more: Ne
 • Regija: Tivatska
 • Grad/mjesto: Tivat
Cijena: Od €265,000

Slične nekretnine

€225,000 79 m2

Dva savremena stana, Orahovac

Orahovac, Crna Gora
2 2
€199,000 76 m2

Prelijep stan sa dvije spavace sobe, Bečići

Bečići, Crna Gora
2 1
€280,000 112 m2

Udoban trosoban stan, Bečići

Bečići, Crna Gora
3 2
€270,000 86 m2

Dvosoban apartman sa pogledom na more u Bečićima

Bečići, Crna Gora
2 1