Opis nekretnine

Palata Jerovica je skupina od 5 objekata, sa stambenim prostorom od oko 800m2 na imanju od 9.153m2. Kompleks ima 10 spavaćih soba raspoređenih u 3 objekta, prostrane terase i bašte, bazen veličine 12m x 6m, zasebnu saunu i zgradu za odlaganje baštenske opreme. Veruje se da je Palata Jerovica stara preko 200 godina. Sadašnji vlasnici su je s ljubavlju renovirali između 2016. i 2018. godine. 

Glavna kuća

Impresivna glavna kuća je obnovljena u periodu od 2016. do 2018. godine prema visokim arhitektonskim standardima. Središnji dio glavne kuće je zadivljujući i prostrani dnevni boravak s trostruko visokim plafonima. Dnevni boravak se otvara prema potpuno opremljenoj kuhinji. Prizemlje takođe sadrži gostinjski toalet i malu ostavu.

Na prvom spratu glavne kuće nalazi se glavna spavaća soba s privatnom kupatilom. Drveno stepenište vodi na drugi nivo gde se nalazi galerija "Minstrels". Takođe na ovom spratu se nalazi prostrana spavaća soba s privatnim kupatilom. Na trećem spratu su dvij spavaće sobe, obije sa privatnim kupatilima.

Gostinjska kuća

Istoriska gostinjska kuća ima 5 spavaćih soba raspoređenih na 4 nivoa. Gostinjska kuća ima dnevni boravak s visokim planfonima i peć na drva, gostinjsko kupatilo i veliku kuhinju opremljenu svim potrebnim aparatima. Na prvom spratu su dvije spavaće sobe i kupatilo, kao i na drugom spratu. Na trećem spratu se nalazi peta spavaća soba s privatnim kupatilom.

Studio kuća

Skriveni dragulj imanja. Sastoji se od otvorenog prostora sa dnevnim boravkom i trpezarijom, kuhinjom i spavaćim prostorom s bračnim krevetom. Kupatilo ima pločice i opremljeno je Duravit toaletom, lavaboom i tušem. 

Pomoćni objekti

Zgrada sa saunom i teretanom se nalazi između Studio kuće i Glavne kuće. Finska sauna Harvia može ugostiti od 8 do 10 osoba istovremeno. Pored saune nalazi se malo kupatilo sa Duravit toaletom, lavaboom i tušem. Desno od teretane i saune se nalazi ostava. Prvobitno je bila planirana kao vinski podrum, ali se sada koristi za skladištenje građevinskog materijala i baštenske opreme. Nasuprot ostave nalazi se prostor za drva.

Bašta

Ukupna površina zemljišta je 9.153m2. Tokom poslednjih 5 godina, sadašnji vlasnici obnovili su stare zidove od kamena koristeći lokalni kamen. Takođe su obnovili korito potoka koji protiče od privatnog puta do dna teritorije i napravili stepenice između svih terasa.

Na imanju Palazzo Jerovitsa se nalazi nekoliko stotina drveća i žbunja, sa prostorom za još nekoliko stotina. 

Ulaz u Palazzo Jerovitsa je kroz elektronsku kapiju za automobile. Imanje raspolaže velikim otvorenim parkingom.

Više detalja o nekretnini

 • Svrha: Prodaja
 • Sobe: 10
 • Kupatila: 10
 • Tip nekretnine: Kuća/Vila
 • Status: Završeno
 • Namješteno: Namješteno
 • Površina nekretnine: 800 m2
 • Površina placa: 9153 m2
 • Parking: Da
 • Pogled na more: Da
 • Regija: Kotorska
 • Grad/mjesto: Prčanj
Cijena: €4,500,000

Slične nekretnine

€3,500,000 600 m2

Moderna vila na obali, Krašići

Tivat, Crna Gora
3 5
Cijena na upit 338 m2

Luksuzna vila na prvoj liniji do mora u Kotoru

Kotor, Crna Gora
7 6
€3,500,000 375 m2

Mediteranska vila na jedinstvenoj lokaciji u Budvi

Budva, Crna Gora
4 6
Cijena na upit 359 m2

Vila sa pogledom na more, Stoliv

Kotor, Crna Gora
3 5