September 28, 2015

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je kompanija Dream Estates Montenegro prošle sedmice osvojila tri nagrade u sledećim katgorijama: Best Real Estate Agency, Best Property Consultancy i Best Real Estate Website, na prestižnom međunarodnom takmičenju organizovanom od strane International Property Awards, koja prepoznaje izuzetnost u oblasti nekretnina širom svijeta, promoviše međunarodne standarde i nagrađuje najbolje među najboljima.

Od izuzetnog značaja je to što smo osvojili nagradu Pet zvjezdica u kategoriji Best Real Estate Agency Website in Montenegro za naš novi kompanijski website, pušten u funkciju prije nešto manje od godinu dana, s ciljem da posjetiocima pruži što kvalitetnije i profesionalnije informacije.

Članak o kompaniji će se objaviti i u zvaničnoj publikaciji organizatora „World’s Best Europe 2015-2016“, koja se dostavlja na preko 120.000 adresa.

Ove nagrade su samo podstrek našem cilju da klijentima i partnerima pružimo što kvalitetnije usluge u oblasti prodaje i konsaltinga na polju nekretnina.

Radujemo se i budućim izazovima.

Tim kompanije Dream Estates Montenegro